Društvo distrofičara Zagreb - DDZ

ZAGREB MUSCULAR DYSTROPHY SOCIETY – DDZ

Partneri

Društvo distrofičara Zagreb je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.


Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, zajedno sa suradnicima, na Europskom je trgu u srijedu, 12. lipnja, svečano je otvorio tradicionalnu manifestaciju Tjedan udruga Grada Zagreba 2019.

Grad Zagreb je u svrhu razvoja novih programa, usluga i aktivnosti kojima utječe na poboljšanje kvalitete života sugrađana uspostavio izvrsnu suradnju i partnerski odnos s udrugama koje djeluju na području grada.  Ta suradnja i partnerski odnos najbolje se odražava u nizu zajedničkih akcija i manifestacija, a jedna od najpoznatijih je Tjedan udruga kojoj je cilj upoznavanje šire javnosti s radom udruga, programima koje udruge provode, kao i njihovim članovima. Ove godine manifestacija se održava devetnaesti put zaredom.

Manifestacija se održavao na Europskom trgu, od srijede 12. do petka 14. lipnja 2019., svakodnevno u vremenu od 08,00 do 16,00 sati. U programu svečanog otvorenja sudjelovali su Jasmin Stavros i Plesni studio Universe Dance Crew.  Svečani program otvorenja vodio je Frano Ridjan.

Na promotivnom štandu DDZ je predstavio projekte i programe koje provodi te radove iz kreativnih radionica.