Društvo distrofičara Zagreb - DDZ

ZAGREB MUSCULAR DYSTROPHY SOCIETY – DDZ

Partneri

Društvo distrofičara Zagreb je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.


Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske već tradicionalno organizira Dane otvorenih vrata udruga koje se ove godine održavaju u razdoblju od 6. do 8. lipnja 2024. Kako bi građanima približile svoje programe i aktivnosti, udruge širom Hrvatske organiziraju brojne kreativne radionice, predavanja, predstave, akcije te na inovativne načine predstavljaju svoje društveno korisne projekte i programe, ali i mogućnosti uključivanja građana u volonterske programe.

Društvo distrofičara Zagreb (DDZ) u suradnji sa Zajednicom saveza osoba s invaliditetom Hrvatske (SOIH) i Savezom društava distrofičara Hrvatske (SDDH) organizirao je manifestaciju Dani otvorenih vrata udruga 2024. dana 7. lipnja 2024. u prostorijama DDZ-a u Novom Jelkovcu, Ljudevita Posavskog 25b. Dani otvorenih vrata udruga savršena je prilika da se korisnici međusobno upoznaju, razmijene iskustva, dobiju informacije i postave pitanja koja ih zanimanju, dok udruge mogu predstaviti planove za naredna razdoblja.

Sudjelovali su predstavnici SOIH-a, SDDH-a, zaposleni i korisnici DDZ-a.

 

Kako je to izgledalo možete vidjeti na fotografijama koje slijede blush