Društvo distrofičara Zagreb - DDZ

ZAGREB MUSCULAR DYSTROPHY SOCIETY – DDZ

Partneri

Društvo distrofičara Zagreb je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.


Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva, u suradnji s ESIF Ustanovom za obrazovanje odraslih, organizirala je godišnji dvodnevni sastanak s organizacijama korisnicima sustavnih podrški. Ove godine, glavna tema sastanka je „Razvijanje metodologije za sustav mjerenja zadovoljstva članova i korisnika“, s ciljem unaprjeđenja procesa evaluacije usluga koje organizacije civilnoga društva pružaju svojim korisnicima. 💼🤝

📅 Sastanak se održavao 14. i 15. listopada 2024. u Zagrebu, u Školi narodnog zdravlja „Andrija Štampar“. Izobrazbu je vodila izv. prof. dr. sc. Ines Dužević s Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, stručnjakinja za metode istraživanja i analize zadovoljstva korisnika. Sudionici su imali priliku naučiti praktične alate i tehnike za prikupljanje i interpretaciju podataka o zadovoljstvu korisnika, što će pomoći u unaprjeđenju njihovog rada.

👥 Na početku izobrazbe, sudionike su pozdravili prof. dr. sc. Mirjana Kujundžić Tiljak, ravnateljica Škole narodnog zdravlja „Andrija Štampar“, i Luka Bogdan, zamjenik upraviteljice Nacionalne zaklade, koji su naglasili važnost ovakvih edukacija za osnaživanje civilnog sektora u Republici Hrvatskoj.

Program je obuhvaćao interaktivne radionice, grupne rasprave i primjere iz prakse, a sudionici su imali priliku razmijeniti iskustva i razviti vlastite planove za implementaciju sustava mjerenja zadovoljstva u svojim organizacijama. Na sastanku je sudjelovao i #DDZ, te je kroz ovaj program dodatno osnažio svoja znanja o razvoju mjernih metodologija, s ciljem unaprjeđenja kvalitete usluga koje se pružaju  korisnicima.